MS-Frisk/Asker 4-1

Friske takter av MS mot Frisk/Asker.

Oppdatert: (20.8.2009)

Tomålsscorer Kyle Sibley (bilde sport10.no)

MS kunne innkassere en oppmuntrende seier i sesongens første hjemmekamp i Manglerudhallen. Det var imidlertid gjestene som oppskriftsmessig kom best igang, og i første periode ble det mye spill mot ett mål. Linus Fernström måtte se en puck bak seg, men virket ellers trygg og solid mellom stengene. MS slet med å komme til farlige skudd de første 20 minuttene, men i andre periode endret det seg drastisk. Tempoet ble skrudd opp flere hakk, og spesielt i power play fikk vi se en del pent spill av de gulgrønne. Justin Bostrom virker så langt som en meget solid tilvekst i MS-laget. Han imponerte med både hurtighet, teknikk og blikk for spillet. Kyle Sibley fikk også vist at han har holdt formen ved like i sommer, han var sist på pucken i to kjappe overtallsmål, og MS hadde snudd kampen.

I tredje periode hadde MS god kontroll på sine motstandere. Etter drøye fem minutters spill vispet Justin Bostrom inn 3-1, og bare sekunder senere punkterte MS kampen ved hjemvendte Christoffer Hansson. Vi skal ikke legge alt for mye vekt på treningskamper eller resultater så tidlig i sesongen, men kveldens seier er i hvert fall en fin oppmuntring å ta med seg videre for MS. Førstkommende tirsdag kommer VIF på besøk til ny treningskamp i Manglerudhallen.