Lørenskog-MS 4-3

(2-1) (2-1) (0-1)

Oppdatert: (05.9.2009)

Lørenskog hadde fått inn flere canadiske spillere før ettermiddagens treningskamp, mens Dave Bonk spilte sin første kamp i MS-trøya. MS var friske i åpningsminuttene, og tok ledelsen alt etter to minutters spill. Stian Carlsen sendte ivei et skudd fra blå som gikk rett inn bak en dekket Lørenskogkeeper. Noen minutter senere kunne MS økt sin ledelse i power play, men her var savnet av Kyle Sibley (snartur hjemme i USA) merkbart. MS fikk lite til, og isteden ble det Lørenskog som kontret inn 1-1 like etter at de ble fulltallige. Etter dette ble perioden preget av Lørenskogdominans, men det måtte en ny kontringsmulighet til før hjemmelaget tok ledelsen.

Tidlig i andre periode satte MS inn en ny liten offensiv. Dave Bonk og og Justin Bostrom viste for en stakket stund noe av sitt potensiale og noterte hvert sitt assist, men det var Dan Nygård som var sist på pucken da MS ordnet ny balanse i regnskapet. Etter hvert ble det mye Lørenskog også i denne perioden. Med nok et kontringsmål pluss et power play-mål etter henholdsvis ni og tolv minutter kunne vertene gå til siste pause med tomålsledelse.

MS hadde imidlertid ikke gitt opp, og kjempet som løver også i den tredje perioden. Med tre minutter igjen på klokka ble et lite håp tent, da Martin Ytterstad klinket inn reduseringsmålet helt inne ved stolpen. MS presset på for en utligning i sluttminuttene, men et par utvisninger gjorde jobben vanskeligere. To sekunder før full tid var pucken neppe mye mer enn to cm unna mållinjen, men det hele endte altså med et knepent tap denne kvelden. MS brukte mange spillere og så ut til å stå distansen godt ut. MS vant også skuddene 10-6 i tredje periode.

Allerede i morgen skal gutta ut i ny kamp, denne gang mot Oilers i Manglerudhallen.