Sparta-MS 5-1

(2-0) (1-1) (2-0)

Oppdatert: (15.9.2009)

MS gikk til en vanskelig oppgave i GET-ligapremieren, med bortekamp mot en av seriefavorittene i Sparta Amfi. Hjemmelaget sto da også for en ganske solid dominans i den første perioden. Men MS forsvarte seg tidvis godt, og mange av Spartas 19 skudd i denne perioden var ikke av det aller farligste slaget. Størst klasseforskjell var det når vertene fikk spille i overtall. De noterte seg til slutt for to scoringer før første pause, den ene i avventende utvisning og den andre i spill fem mot fire.

Andre periode ble langt jevnere. Etter fem minutters spill fikk MS vist at de også kan power play, med heftig press i spill fem mot tre og fem mot fire. Dave Bonk var til slutt den som fikk kranglet inn reduseringsmålet 5.34 ut i perioden. Midtveis i kampen kom Sparta tilbake, Jonas Djupvik Løvlie satte inn 3-1 mot tidligere lagkamerater på et direkteskudd. Igjen spilte Sparta i overtall, og med en ny avventende utvisning på gang. Men først godt og vel halveis i den tredje perioden kom den endelige punkteringen med 4-1 til hjemmelaget. Derfra hadde sarpingene god kontroll på kampen, og nok et tidligere MS-talent fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1. Denne gangen var Niklas Roest sistemann på pucken.

Kveldens kamp viste at det nok fortsatt er en betydelig forskjell på antatt topp og bunn i GET-ligaen, men at man også kan komme et godt stykke på vei med hardt arbeid. At seriefavoritten bruker såpass lang tid på å punktere kampen er tross alt et positivt tegn for de grønne. Man henger godt med i perioder, mens forskjellen på lagene mer viser seg i små glimt underveis. Kanskje spesielt under de litt for mange utvisningene man pådrar seg i kampen. Men totalt sett var dette en seriepremiere man på ingen måte trenger å skamme seg over. Torsdag er det duket for første hjemmekamp i toppserien denne sesongen, da kommer Storhamar på besøk til Manglerudhallen.

Videoklipp fra kampen

Positiv premiere
Absolutt godkjent av MS Hockey

 Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS