MS-Storhamar 2-3

(0-1) (0-1) (2-1)

Oppdatert: (17.9.2009)

MS gikk respektløst til verks i innledningen av seriens første hjemmekamp mot Storhamar. De første ti minuttene var det hjemmelaget som eide kampen totalt, men som typisk nok ikke klarte å få pucken over mållinjen. Isteden var det gjestene som tok ledelsen på et litt for enkelt kontringsmål drøyt halveis i første periode. Etter dette sank kvaliteten på spillet betraktelig. Først i sluttminuttet av andre periode kom neste scoring i kampen. Storhamar fikk spille fem mot tre, og satte pucken bak Linus akkurat i det MS fikk førstemann inn fra fryseboksen. En ubehagelig kalddusj like før siste pause, men MS hadde på ingen måte gitt opp.

I tredje periode var det nemlig igjen de grønne som kjørte rundt med svimle gjester. Martin Hansen skapte ny spenning i kampen da han kom alene gjennom på kanten og reduserte bare halvannet minutt inn i perioden. MS skapte etter hvert flust av målsjanser, men igjen skulle utvisninger bli avgjørende. Snaut halveis i perioden spilte Storhamar igjen i overtall, og nok en gang lyktes de i å score idet den utviste spilleren var på vei inn. Med dette kunne kampen vært punktert, men MS satte atter en gang inn et massivt press mot Storhamarmålet. De mest eventyrlige sjanser ble skapt, og da uttellingen endelig kom var den spektakulær. Justin Bostrom har vært et varp for MS så langt, og 15.33 ut i tredje periode rundlurte han Storhamarmålvakten etter alle kunstens regler. En kaldere og mer leken avslutning enn dette har vi sjelden sett i Manglerudhallen.

MS skapte nok av muligheter også i kampens siste minutter, men dessverre var ikke marginene på de grønnes side denne kvelden heller. Ut fra spill og sjanser hadde MS absolutt fortjent å ta med seg poeng. Storhamar virket til tider rystet i tredje periode, men viste rutine i avgjørende situasjoner og gjorde ting enkelt når de fikk sjansen. MS viser absolutt at potensialet er der, og den dagen man får en rimelig uttelling for spill og sjanser blir det moro i Manglerudhallen. Spesielt om vi får se flere lekre finter ala Bostrom. Den scoringen var verdt hele fremmøtet og mer til, og skal bli vanskelig for noen å toppe utover i sesongen.

Neste mulighet til å kapre poeng er hjemme mot Comet førstkommende søndag.

MS i mediaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS