MS-Frisk/Asker 4-1

(0-0) (2-0) (2-1)

Oppdatert: (04.10.2009)

Med seier mot Frisk i kveld hadde MS muligheten til å skaffe seg en luke ned til kvalikplassen. Første periode ble tøff, med fem utvisninger til hjemmelaget, men ingen scoringer. Heller ikke i andre periode klarte Askerlaget å utnytte overtallsspill. Men da Frisk pådro seg tre utvisninger i rask rekkefølge, viste MS dem hvordan det skulle gjøres. Justin Bostrom scoret først ett mål i spill fem mot tre, deretter ett til i spill fem mot fire. MS vant forøvrig skuddene med hele 15-2 i den andre perioden.

I tredje periode punkterte MS kampen med to scoringer av Dan Fredrik Nygård. Frisk fikk sitt trøstemål i sluttminuttet, slik at det hele endte med MS-seier 4-1. Dermed ligger MS i øyeblikket fortsatt på kvartfinaleplass, nå med seks poengs margin ned til Frisk. Comet ser ut til å ha gjort sitt i årets serie, men styrkeforholdet mellom MS og Frisk forblir det samme, siden begge lagene hadde tre poeng mot Comet.

Torsdag kommer VIF på besøk til Manglerudhallen. Sist MS var i eliteserien slo de naborivalene to ganger på Jordal Amfi. Kanskje er det lov å håpe på en reprise på egen is denne gangen.