MS-VIF 0-1

(0-0) (0-0) (0-1)

Oppdatert: (08.10.2009)

Det ble et svært tett, jevnt og spennende nabo-oppgjør mellom MS og VIF i kveld. Innsatsen var på topp fra de grønne fra første dropp, og det manglet ikke på målsjanser underveis tross uvanlig få skudd. Det skulle likevel bli en svært så målfattig forestilling. VIF fikk muligheten på straffeslag midtveis i kampen, men lyktes ikke med å overliste Linus Fernström. Heller ikke i spill fem mot tre fikk gjestene uttelling. Utover i tredje periode ble MS tidvis hengende litt bakpå, men også hjemmelaget hadde sine gode fremstøt. Vi begynte å venne oss til tanken på et målløst oppgjør, da VIFs Lars Erik Spets dukket opp foran kassa og satte inn seiersmålet med kun et drøyt minutt igjen på klokka. Tungt å svelge for et MS-lag som jobbet knallhardt i hver duell kampen gjennom. Og ikke minst for en storspillende Linus Fernström å være vitne til at lagkameratene ikke klarte å score det ene målet de trengte for poeng i denne kampen.

MS skal ha ros for at de kjempet til siste slutt, og utligningen var ikke langt unna i sluttsekundene. En smule bittert må det være å se et heldig og nesten beskjemmet VIF-lag få hyllest fra Klanen, som brått våknet fra dvalen da ett minutt gjensto. MS gjorde likevel en liten bragd i kveld, selv om poengmuligheten glapp helt på tampen. Nå gjelder det å omstille seg til den viktige hjemmekampen mot Stjernen på søndag. Frisk vant 4-3 etter sudden death i kveldens bunnkamp, slik at begge disse lagene fortsatt er bak MS på tabellen. Stjernen er det eneste laget MS ikke har møtt denne sesongen, og blir et spennende bekjentskap. Dersom MS-gutta finner scoringsformen tilbake, og Linus fortsetter på sin stigende kurve, bør poengmulighetene absolutt være tilstede i den kampen.