Storhamar-MS 0-3

(0-1) (0-0) (0-2)

Oppdatert: (15.10.2009)

MS kom fra flere knepne nederlag den siste tiden, til en arena de aldri tidligere har tatt full pott i. En seier på straffer fra noen år tilbake var det eneste man hadde å vise til i OL-amfien. Da Storhamar kom på besøk til Manglerud tidligere i høst, var de heldige som tok med seg alle poengene. Og denne gangen var det en enda blekere Storhamar-utgave vi fikk se. MS spilte smart og tålmodig, og vertene klarte ikke å knekke koden. I sluttminuttet av første periode sendte Justin Bostrom MS i føringen på en retur. MS var det klart farligste laget også i andre periode, men Ruben Smith spilte godt i Storhamarmålet, og perioden endte målløst.

Tidlig i tredje periode økte Casper Santanen MS-ledelsen med et skudd fra blå, og derfra hadde MS faktisk en ganske brukbar kontroll på denne kampen. Storhamar klarte å etablere et visst press da  de grønne pådro seg utvisninger. Storhamar prøvde seg også i spill 6 mot 4 uten målvakt, men MS var nærmest scoring med et stolpeskudd. I sluttminuttene tok hjemmelaget på nytt ut Ruben Smith, og det ble til slutt Kyle Sibley som lyktes med å sette pucken i det tomme buret. På motsatt side av banen kunne Linus Fernström feire at han for første gang holdt nullen på norsk is. Dette var en meget solid gjennomført lagseier av MS. Tut og kjør-hockeyen fra de siste kampene var erstattet av kløkt. Sjelden har vi sett MS virke så trygge med en ettmålsledelse. Og de gjorde ikke skam på sin gode tredjeperiodestatistikk i kveld heller.

Med denne historiske seieren (første trepoenger i Hamar OL-Amfi), økte MS igjen luken ned til Frisk til seks poeng. MS fikk revansje for det bitre hjemmetapet mot Storhamar, og førstkommende tirsdag skal gutta ut i et nytt hevntokt mot Sparta.

MS i mediaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS