Team 91 vant forbundscupen

MS gikk til topps i cupen etter seier over VIF i finalen.

Oppdatert: (02.4.2006)

Det var uvanlig folksomt på tribunen i Manglerudhallen da Team 91 skulle ut i forbundscupfinale. At motstander var erkerivalen VIF la ikke noen demper på stemningen. De fremmøtte fikk se en kamp med nerve, kanskje litt for mye nerver i innledningen. MS virket litt forsiktige fra start, men tok likevel ledelsen på en av få målsjanser i den første perioden. Litt mer trøkk ble det i den andre perioden, der MS hadde flere sjanser til å øke ledelsen. De nøyde seg dog med en scoring i denne perioden også, og spenningen var fortsatt til stede i fullt monn. I de første minuttene av tredje periode slet MS-gutta med å få pucken ut av sonen. VIF utnyttet til slutt dette med en redusering drøye fire minutter ut i perioden. Men bare halvannet minutt senere økte MS igjen, på et tidspunkt da kampen sto og vippet. I sluttminuttene hadde gutta brukbar kontroll, og da VIF tok ut målvakten kunne MS punktere til 4-1 i tom kasse. Dermed ble det både serie- og cupgull til MS 91 denne sesongen. Vi gratulerer alle gutta med en kjempeinnsats!

MS fikk også med en spiller på all star team, målvakten Marcus Granlund. Beste poengplukker i turneringen ble Eirik Edstrøm fra MS med 13 poeng. Ekstra gratulasjoner til disse. MS kunne kanskje hatt flere på all star team, men at det ikke skjer får vi ta som en hyllest til laginnsatsen. Disse gutta viser til tider meget godt samspill, det er tydelig at de er godt skolert. Sparta tok forøvrig bronsemedaljene i turneringen, foran Storhamar. Furuset vant B-sluttspillet på Lørenskog. Et vellykket arrangement i begge arenaer.