MS-Lillehammer 1-4

(0-1, 1-1, 0-2)

Oppdatert: (10.1.2010)

MS hadde ikke sin beste dag på jobben da Lillehammer kom på besøk i kveld. Flere av gutta hadde spilt for MS2 et par timer tidligere, men til tider kunne det se ut som det gjaldt alle. Det var i hvert fall mange tunge bein å se, selv om spillerne som vanlig la ned stor innsatsvilje på isen. Laget slet i både over- og undertall, og det var ikke mye igjen av det gode power play-spillet vi har sett de siste par kampene. Marginene var heller ikke på de grønnes side, første periodes eneste scoring spratt inn bak Linus via en MS-kølle.

Lillehammer økte sin ledelse halvannet minutt ut i andre periode. Bare sekunder senere satte Simen Saxrud inn en stygg takling mot Casper Santanen, som ble liggende nede. Heldigvis så det ut til å gå bra med Casper, og Saxrud ble sendt i dusjen. MS fikk flere muligheter i overtall utover i perioden, men først da Dave Bonk ble spilt frem på nesten tom kasse kom uttellingen. Tross rustent spill fra hjemmelaget var det dermed fornyet spenning i kampen før tredje periode.

Den spenningen varte seks og et halvt minutt ut i perioden, da kontret gjestene inn ny tomålsledelse. De hadde dermed fått kampen dit de ville, og kontrollerte det hele inn mot et slitent MS-lag. Gjestenes målvakt var meget solid, men fikk også mye enkel keepermat. Fire minutter før full tid fastsatte Lillehammer sluttresultatet til 4-1 med et velplassert straffeslag. Samtidig fortsetter Frisk å imponere på nyåret, de vant i kveld 4-2 mot Lørenskog og knappet inn forspranget til Stjernen og MS. For MS sin del er avstanden nå på 15 poeng ned til Askerlaget, og neste uke må alle sanser være skjerpet når lagene møtes i Askerhallen tirsdag og torsdag.