MS2 slo Tønsberg

Andrelaget plukket poeng mot Tønsberg Vikings.

Oppdatert: (16.1.2010)

Manglerud Stars andrelag får ikke så mye oppmerksomhet, og har oppholdt seg på nedre halvdel av tabellen denne sesongen. Laget er svært ungt, og forsterkes i varierende grad av enkelte a-lagsspillere. I tillegg har Steffen Øvstedal nylig gjort comeback i den gulgrønne trøya. Etter jul har MS vunnet kamper mot Stjernen, Bergen og nå sist Tønsberg. De to sistnevnte lagene er begge involvert i kampen om kvalikplasser til Get-ligaen.

I dagens kamp mot Tønsberg ledet MS 3-2 etter første periode, men ble satt under kraftig press av gjestene i den andre. MS klarte likevel å holde tett bakover, og scoret i tillegg ett mål i undertall mot slutten av perioden. I tredje periode var Tønsberg igjen på hugget, og snaue seks minutter før slutt var de oppe i 4-4. Men bare 1 minutt og 12 sekunder før full tid satte Jan André Aasland inn seiersmålet på en kontring, assistert av Steffen Øvstedal. MS kunne dermed innkassere nye poeng i en kamp der kun et fåtall juniorer deltok fra a-laget. Kenneth S. Eriksen i MS-målet reddet 50 av 54 skudd.

Øvrige MS-mål ble scoret av Jonas Engmann, Christoffer Hansson (2) og Marius Gunther.