MS-VIF 1-3

(0-0, 0-2, 1-1)

Oppdatert: (17.1.2010)

For fjerde gang på rad ble det et målfattig og relativt jevnt oppgjør mellom disse to lagene. MS var bra med på notene til det nærmet seg slutten av andre periode, da satte VIF inn et ektra gir. MS slet voldsomt med å få pucken ut av sonen, og etter 18 minutter og 19 sekunder fikk gjestene pucken bak Linus. Bare 21 sekunder senere stakk Knut Henrik Spets lynkjapt gjennom og satte inn 2-0. To skikkelige kalddusjer for MS like før siste pause.

Fire og et halvt minutt ut i tredje periode ble det igjen spenning i kampen. Justin Bostrom jobbet inn reduseringsmålet etter godt forarbeid av Pål Skogli. Men gjestene var fortsatt det lille strået hvassere, og drøye ni minutter før full tid økte de sin ledelse til 3-1. MS ga aldri opp, og produserte en og annen målsjanse i sluttminuttene. Det ble likevel aldri noen virkelig spenning i kampen igjen, og VIF kunne til slutt innkassere en tomålsseier. For serielederen sin del var dette sesongens beste resultat mot MS.

I dagens andre kamper fortsatte Frisk sin fremgang, med seier 5-3 over Stjernen. MS har dermed fortsatt 6 poeng ned til Stjernen, mens det er ytterligere 6 poeng ned til Frisk. Storhamar tok med seg ett poeng fra Lørenskog, og er 4 foran MS. Nå venter tre strake bortekamper, mot henholdsvis Stjernen, Sparta og VIF.