MS vant julecupen

MS 90 gikk helt til topps i Tom's julecup etter en dramatisk finale.

Ved LS
Oppdatert: (29.12.2004)

MS åpnet turneringen med 2-2 mot Lørenskog, og fulgte opp med 2-1 over Holmen senere på dagen. Andre kampdag vant MS 2-0 over Frisk/Asker, og 3-2 over Sparta. MS var dermed vinnere av grunnspillet etter å ha gått ubeseiret gjennom. I mellomspillet innledet gutta med 3-3 mot Sparta. Etter seire 2-1 over Frisk og 3-1 over Holmen, var det duket for finale. Motstander i finalekampen var ikke uventet Sparta.

MS fikk en bra åpning på kampen, men etter et tidlig ledermål stokket det meste seg for gutta i første periode. Sparta fikk tre lettkjøpte mål i rask rekkefølge, og etter en redusering av MS svarte Sparta med to power play-mål i sluttminuttene av perioden. Kampen så nesten ut til å være punktert, men MS ville det annerledes. Begge lag byttet målvakt i pausen,  og den nye Spartakeeperen skulle etter hvert få det travelt. Etter en frisk opphenting og tre scoringer av MS, valgte Sparta å bytte keeper nok en gang. På stillingen 5-5 spilte MS i nærmere ett minutt 3 mot 5, uten at sarpingene lyktes i å score. Først i sluttminuttet kom avgjørelsen på en spennende kamp. MS scoret to mål helt på tampen, og dermed var 2-5 snudd til 7-5 i siste periode.

Vi gratulerer MS med cupseieren, gratulerer også til de andre lagene med fin innsats. Bronsemedaljene i turneringen gikk til Frisk/Asker.

For mer info og resultater, se hjemmesidene til Team 90.