MS-Storhamar 6-2

(1-0, 2-1, 3-1)

Oppdatert: (28.1.2010)

MS hadde muligheten til å klatre opp på sjetteplass med seier i kveldens kamp, og den sjansen tok de godt vare på. Justin Bostrom var tilbake på isen, og snaue to minutter ut i kampen fikk han stå uforstyrret foran målvakten og sette inn 1-0 i power play. Flere scoringer ble det ikke før midtveis i kampen, da Casper Santanen nærmest stupte inn 2-0 for MS, igjen i power play. Like etterpå fikk gjestene muligheten i spill 5 mot 3, men MS holdt unna. Og da Pål Skogli som sistemann kom fra utvisningsboksen, fikk han pucken servert og kunne nesten slentre inn 3-0 alene med keeper. Storhamar skapte ny nerve med sin første redusering i sluttminuttene av perioden, men dette var Manglerud Stars kveld.

Snaue tre minutter ut i tredje periode gikk Martin Hansen kjøkkenveien, og satte inn det befriende 4-1-målet. Noen minutter senere var Dan Fredrik Nygård sistemann på pucken da MS scoret sitt tredje power play-mål for kvelden. Så var det gjestenes tur til å få uttelling i power play. Samtidig ledet både Frisk og Stjernen lenge sine kamper, slik at det var særdeles viktig for MS å holde unna til tre poeng. For Frisk glapp det på slutten mot Lillehammer, mens Stjernen fikk med seg to poeng mot Stavanger Oilers. MS kunne dermed øke til begge lagene, og samtidig passere Storhamar. 17.22 ut i tredje periode var det i boks, da Martin Hansen satte pucken i tomt mål i undertall. Dermed har laget brutt enda en barriere. Ikke bare setter man ny klubbrekord for hvert eneste poeng som plukkes, dette var også lagets største seier for sesongen. Og for supporterne var det en hyggelig og uvant opplevelse å kunne nyte sluttminuttene av en kamp med noe tilnærmet normal hvilepuls.

Nå kan også MS unne seg noen hviledager, i hvert fall i kampsammenheng. Laget har nemlig spillefri i helgen, før det er duket for ny bortekamp mot Stjernen førstkommende tirsdag.