U17 vant første finalekamp

MS vant 4-3 over Frisk i en jevn og spennende forestilling.

Oppdatert: (16.3.2010)

Kveldens oppgjør ble jevnt og fartsfylt, med mange målsjanser til begge lagene. MS var det førende laget i lange perioder, men Frisk var også giftige på sine kontringer. Emil Frøshaug ga MS ledelsen sent i første periode, og Anders Olafsen økte halveis i kampen. Men etter en Friskredusering i sluttminuttet av andre periode, var spenningen fortsatt i høyeste grad til stede.

Snaut halveis i tredje periode ble det for alvor action på isen, med tre scoringer i løpet av et drøyt minutt. MS økte først ved Anders Olafsen, men Frisk svarte bare ti sekunder senere. MS slo tilbake nok en gang ved Espen Salo, dermed var de gulgrønne igjen foran med to mål. Denne gangen varte gleden i tre minutter. Etter et nesten-selvmål hos MS mente Steffen Søberg han hadde blokkert, men en Friskspiller kom til og fikk dyttet pucken inn. Etter noen hektiske og tildels ampre sluttminutter var det klart at MS holdt unna til seier 4-3 i den første finalekampen.

Etter kampen mottok MS-gutta sine sølvmedaljer fra seriespillet, i fredagens returkamp i Askerhallen får de muligheten til å hente hjem enda edlere metall. Lykkes det ikke der, vil det bli en tredje og avgjørende kamp i Manglerudhallen på søndag, etter at forbundscupen for U14 er ferdigspilt.