Sølvmedaljer til Team 88

MS måtte gi tapt i kveldens finale mot VIF, og fikk med seg sølvet hjem.

Ved LS
Oppdatert: (21.3.2004)

Tidligere kamper mellom disse to lagene denne sesongen har vært jevne, men i kveld trakk altså VIF det lengste strået. VIF ville mest fra start, men det var likevel MS som var foran i målprotokollen med 2-1 etter første periode. I midtperioden var Vålerenga det mest effektive laget, og snudde kampen til 3-2. MS prøvde febrilsk i siste periode, men uten å få ordentlig sving på spillet slik vi vet de kan. Laget hadde heller ikke marginene på sin side, noe som blant annet kan illustreres ved følgende hendelser: VIF spiller med seks mann på isen, uten at noen i hallen later til å legge merke til det. Like etterpå idømmes MS en utvisning. I løpet av undertallet skaper MS selv to gode målsjanser, men først opplever en av våre spillere at kølla går fullstendig i oppløsning når han skal skyte. Nestemann setter pucken klokkerent i stolpen. MS klarer seg gjennom utvisningen uten baklengsmål, men like etter at MS blir fulltallige kontrer VIF inn 4-2.

Etter denne scoringen hadde Vålerenga god kontroll på kampen. MS tok ut sin keeper og spilte 6 mot 4 og 6 mot 5 i sluttminuttene, men likevel holdt VIF stort sett pucken nede i MS-sonen. Utrolig nok uten å få pucken inn i det tomme målet. Flere av utespillerne hos MS viste "keeperspill" av høy klasse på slutten av kampen. Etter hvert måtte man dog innse at det var VIF som ville få med seg pokalen hjem i kveld. Kampen sett under ett var det et fortjent utfall, og våre gutter satte punktum for sin tid som Team 88 med sølvmedaljer. Neste år er disse gutta yngre juniorer. Flere av gutta som var med i kveld, får forøvrig nye sjanser neste helg. Da er det Team 89 sin tur til å kjempe om edelt metall i Forbundscupen på Hamar.

Vi gratulerer Team 88 med seriegull og FC-sølv!