MS-Rosenborg 3-3

(1-1, 1-2, 1-0)

Oppdatert: (20.8.2010)

MS stilte et noe redusert mannskap i sesongens første treningskamp på egen is. Laget savnet en potensiell matchvinner i Martin Hansen, og Joacim Sundelius og Daniel Rokseth var opptatt med U20-landslaget. Spillerne hadde dessuten en bortekamp i bena fra dagen før, hvor det ble tap 0-4 mot Lillehammer. Gutta viste likevel tidvis positive takter mot Rosenborg, selv om det fortsatt er mye å jobbe med frem mot seriestart. I første periode styrte MS spillet, Rosenborg pådro seg utvisninger og ble presset tilbake på banen. MS slet imidlertid med å omsette målsjansene i scoringer, og det ble med Martin Ytterstads nettkjenning etter drøye fem minutter. Gjestene kom mer med i sluttminuttene, og utlignet drøye to minutter før pause.

Tidlig i andre periode tok MS igjen føringen, denne gang ved Christoffer Hansson. Men utover i perioden tok Rosenborg over mer av spillet, og MS slet med å holde følge da trønderne skrudde opp tempoet. Etter snaue kvarteret hadde gjestene snudd kampen med to scoringer. I tredje periode slo MS tilbake, med et tidlig utligningsmål av Mats Knutsen. Etter dette hadde begge lag gode muligheter til å avgjøre kampen, men det hele endte med uavgjort 3-3, et greit nok resultat kampen sett under ett.

MS har flere spillere på prøve i disse dager, deriblant målvakten Anthony Luckow, som gjorde et godt inntrykk i kveld. I andre periode fikk Steffen Søberg ta over, og han fulgte opp den fine avslutningen på fjorårssesongen med flere gode redninger. Søberg har nettopp fylt 17, og er et talent å regne med også denne sesongen. Av andre unge talenter viste også en av årets debutanter, uredde Emil Frøshaug mye positivt. Totalt sett en godkjent treningsøkt av MS.

Neste kamp spilles mot Frisk Asker i Manglerudhallen 24. august.