Serien har startet for U19

Sesongens første seriekamper U19.

Oppdatert: (07.10.2010)

MS-HL/Grüner

U19 åpnet serien hjemme mot H/L-Grüner og var lenge preget av at laget er nytt og lite sammensatt. Ingenting fungerte som det skulle og H/L-Grüner tok også tidlig ledelsen 0-1.

Det gikk hele 33 minutter før MS klarte å utligne og da med 2 kjappe scoringer. I siste periode var det MS som styrte kampen  som til slutt endte 6-2. Skuddstatistikken på 50-18 sier sitt. (11-5)(18-6)(21-7). Målene ble scoret av Mossin, Dalberg, Andresen, Lahn-Johannessen og Olafsen.

Frisk/Asker-MS

Neste seriekamp var borte mot Frisk-Asker og her var det rett i angrep fra første dropp. Vi tok tidlig ledelsen 0-1 og Frisk var heldig som ikke fikk fler baklengs etter storoffensiven fra ivrige MS-spillere. Men,  Frisk holdt unna og før første periode var over hadde de også klart å utligne. I andre periode var det Frisk som hadde overtaket og vant skuddstatistikken klart. Men, det var vi som økte  til både 1-2 og 2-3, med Frisk hakk i hæl. MS fikk også en straffe helt på tampen av 2.periode, men det ble ikke mål. 3-3 etter 2 perioder og 3-3 ble også sluttresultatet. En meget spennende kamp!! Skuddstatistikk: 28-28 (8-11)(15-6)(5-11).  Målene ble scoret av: Mossin, Andresen og Fischer.

Neste seriekamp er borte mot Vålerenga førstkommende fredag 8/10 kl. 19.00.