Rosenborg-MS 2-7

(0-4, 2-1, 0-2)

Oppdatert: (09.12.2010)

Forrige gang MS var i Trondheim tapte laget på straffeslag etter å ha blitt fradømt et mål. Og da Rosenborg kom på gjenvisitt til Manglerudhallen kollapset MS etter en drømmestart. De grønne hadde med andre ord mye å hevne i Trondheim i kveld, og den hevnen ble usedvanlig søt. MS ledet 4-0 etter første periode mot lamslåtte trøndere, men alle vet hvor fort ting kan snu i hockey. Hjemmelaget reduserte to ganger i andre periode, men MS scoret også ett mål og gikk til siste pause med ledelse 5-2. Og denne gangen bød ikke tredjeperioden på noen kollaps, isteden punkterte MS kampen med ytterligere to scoringer. Den lange turen til Trondheim ble lønnet med kalassifre og tre poeng med i bagasjen.

Målscorere for kvelden var Martin Hansen (2), Travis Vermeulen, Pål Skogli, Mats Knutsen, Eirik Edstrøm og Paul Ballantyne. Trioen Vermeulen, Hansen og Skogli var i særdeles godt slag i kveld, og var til sammen innblandet i fem av målene. Lars Haugen oppnådde igjen en høy redningsprosent, og noterte seg i tillegg for ett assist. Førstkommende søndag er det klart for et møte med Haugens "gamle" lagkamerater fra Lørenskog i Manglerudhallen.

Også Frisk og Stjernen vant sine kamper i kveld, begge etter forlengning. Dermed var det tre svært viktige poeng MS fikk med seg fra Trondheim. For trønderne ble det en helsvart kveld, der alle nabolagene på tabellen vant sine kamper. MS er nå à poeng med RIHK, 2 poeng bak Frisk og 2 poeng foran Stjernen. Det er med andre ord meget små marginer som skiller sluttspill fra jumboplass, men akkurat denne kvelden er alt lutter glede.