MS-Stavanger2 10-6 (1-3, 3-2, 6-1)

Ny MS-seier mot Stavanger etter formidabel opphenting.

Oppdatert: (30.9.2007)

Helgens andre kamp mot Stavanger så lenge ut til å bli en nedtur for de gulgrønne. I første periode trillet det meste gjestenes vei, med 3 fulltreffere på 7 skudd. Også mye av den andre perioden kan forbigås i stillhet. Før kampen var halvspilt ledet Stavanger hele 5-2, og MS fikk til lite utover noen krampaktige forsøk. Men to minutter før siste pause startet opphentingen med to kjappe scoringer av Andreas Westerberg og Peter Andersen. Dette var to helt nødvendige vitamininnsprøytninger som kom akkurat da det meste virket håpløst.

I tredje periode hadde gutta fått troen tilbake, og snaue fire minutter ut i perioden ordnet Mats Wikstrand balanse i regnskapet. Mindre enn to minutter senere ble Håkon Stensbak spilt alene gjennom, og sendte MS opp i ledelse for første gang i kampen. Derfra og ut var det MS som bestemte det meste, og før kvarteret var spilt sto det 9-5 til MS på tavla. Med andre ord syv strake scoringer av hjemmelaget fra slutten av andre periode.

Det hele endte 10-6 til MS, et resultat det er all grunn til å juble for slik kampen utviklet seg. Det er likevel mye å jobbe med i tiden som kommer, 14 baklengsmål på 3 kamper så langt er i meste laget. Offensivt er det mer å glede seg over, selv om mange spillere har forsvunnet siden forrige sesong. Peter Andersen var også i dagens kamp arkitekten bak mange av scoringene. Flere andre meldte seg på etter hvert, og klarer gutta tette bedre igjen bakover kan dette bli bra.