U19 til semifinaler

U19 er klare for semifinaler etter ny seier over Frisk.

Oppdatert: (19.3.2011)

MS vant den første kvartfinalekampen 1-0 tidligere i uken, også dagens returoppgjør i Asker ble meget jevnt. MS ledet en stund 2-0, men Frisk kom tilbake i tredje periode og utlignet til 2-2. Det måtte forlengning til for å skille lagene, og her trakk MS det lengste strået. Jonas Biseth Engmann scoret det avgjørende målet etter snaue fire minutters spill i sudden death. MS er dermed klare for semifinalene, som starter 25. mars.

For de mange unge spillerne på laget er det nok godt å slippe en tredje kvartfinalekamp mot Frisk. U17 tapte sin andre semifinale mot Sparta, og må ut i en tredje og avgjørende kamp i Manglerudhallen søndag. For flere spillere blir det den femte kampen på like mange dager.