U17 tok NM-gull!

Manglerud Star U17 gikk til topps i NM-sluttspillet.

Oppdatert: (26.3.2011)

MS fikk en god start på dagens NM-finale mot Frisk/Asker, allerede etter tre og et halvt minutt tok MS ledelsen i power play ved Niklas Andresen. Frisk slo imidlertid tilbake, og snaut halveis i første periode kom utligningen, også den i overtall. Seks minutter ut i midtperioden var Askerlaget i ledelsen for første gang i denne finaleserien. Og da MS like etterpå pådro seg en ny utvisning, så det skummelt ut for seiersfesten.

Men som i den forrige finalekampen slo MS om takten, og skjønte alvoret i tide. Midtveis i kampen kom Markus Søberg alene gjennom i undertall, og lurte pucken inn helt nede ved stolperoten. Så fulgte noen minutter med massivt MS-press, og 40 sekunder før siste pause satte Søberg inn en ny scoring. Denne gangen på et kanonskudd fra distanse. Pucken spratt så fort ut igjen at man skal være glad dommeren ikke blunket akkurat ved den anledningen.

Spenningen i kampen holdt seg helt til snaue fem minutter gjensto. Da var Markus Søberg for tredje gang på rett plass foran kassa, og punkterte kampen til 4-2. Bare sekunder senere satte Niklas Andresen sitt andre mål for kvelden, og festen kunne begynne. Gullhattene kom på plass, og medaljene og seierstrofeet kunne deles ut. Da MS tok hjem mesterskapet forrige sesong, ble lyset slukket i Askerhallen. Denne gangen skinte solen på MS-gutta, og festen tar trolig ikke slutt med det aller første.

Vi gratulerer MS U17 med the double sesongen 2010/2011!