U19 ute av NM

U19 er ute av NM tross sterk opphenting mot Lillehammer.

Oppdatert: (27.3.2011)

MS U19 stiller et meget ungt mannskap, der mange av spillerne også har vært med på U17-laget som vant NM i går. I den første semifinalekampen for U19 ble Lillehammer for sterke, og vant 6-1 i Kristins Hall. Dagens returoppgjør i Manglerudhallen ble jevnere, selv om det startet dårlig. Allerede etter snaue seks minutters spill ledet gjestene 3-0. Men MS jobbet seg sakte, men sikkert inn igjen i kampen.

Det første reduseringsmålet kom ved Jonas Engmann drøye tre minutter før første pause. Et nytt reduseringsmål ved Marius Günther sju minutter ut i andre periode ga ny nerve i kampen. Og da Markus Søberg utlignet til 3-3 i undertall 11 og et halvt minutt ut i tredje periode øynet MS-gutta muligheten for en ny semifinalekamp på Lillehammer. Slik skulle det dessverre ikke gå, 10 minutter ut i forlengningen scoret gjestene det fjerde og avgjørende målet.

Dermed ble det ingen finaleplass på MS U19, men det unge laget har likevel gjort en meget sterk sesong med bronsemedaljer i serien.