MS-StjernenTo 7-2 (1-1, 4-0, 2-1)

Komfortabel MS-seier i generalprøven før seriestart.

Oppdatert: (22.9.2007)

I fjorårets sesong ble Stjernens andrelag lett match for MS da de kom på besøk til Manglerudhallen. Denne gangen stilte de et langt bedre lag, og bet bra fra seg spesielt i første periode. Gjestene skapte sin andel av målsjanser de første 20 minuttene, det var likevel MS som kunne ta ledelsen ved Patrick Hauger i et tidlig power play. Og Stjernen måtte ha grønn hjelp før de kom til nettkjenning. Pucken spratt et par meter i været foran målvakten og traff køllebladet til en uheldig MS-back. Stjernenspillerne kunne juble på god avstand fra det relativt spektakulære selvmålet.

I andre periode var det et langt friskere og mer strukturert MS-lag vi fikk se. Jonas Djupvik feide inn 2-1 på et skudd fra blå etter drøye seks minutter, og denne gangen ga ikke MS fra seg føringen. Adam Jönsson (nytt talent fra Mörrum) løftet en ny sprettende puck over målvakten, før Håkon Stensbak kunne kontre inn 4-1 til MS. I sluttminuttet av perioden scoret Adam Jönsson sitt andre mål for kvelden, denne gangen på et dekket skudd fra blå.

I den tredje perioden fikk vi se ytterligere to flotte MS-mål. Det første signert Magnus Lindahl, som alene med keeper dro en finte og løftet pucken i nettaket med et perfekt håndleddsskudd. Det andre et velplassert direkteskudd fra Jonas Djupvik. To meget fine prestasjoner fra den yngre garde. I sluttsekundene av kampen spilte Stjernen i overtall, og rett før sirenen lød lyktes de endelig med å sette pucken over streken ved egen hjelp.

Førstkommende onsdag starter alvoret, første seriekamp for MS går i Sparta Amfi. De første hjemmekampene spilles i helgen 29. og 30. september mot Stavanger. Vi ønsker gutta lykke til med den kommende sesongen.