MS-Hasle/Løren 2-2 (0-0, 0-1, 2-1)

Uavgjort mot Hasle i andre treningskamp for a-laget.

Oppdatert: (08.9.2007)

Et noe redusert MS-lag sto for en heller laber lørdagsunderholdning i ettermiddag. Spillet virket rotete og til tider planløst. MS brukte de to første periodene til å pepre Haslekeeperen med alt for mange enkle skudd. Gjestene ledet 1-0 før siste periode, etter å ha scoret på en retur tidlig i andre periode. MS viste mer vilje enn evne i denne kampen, og de fleste skuddene så ut som repriser på tidligere mislykkede forsøk. Det som skulle gi hull på byllen var faktisk et skudd fra omtrent helt død vinkel. Mats Wikstrand befant seg et godt stykke ut på mållinjen da han endelig klarte å overliste Haslemålvakten.

MS måtte etter hvert forsvare seg med tre mann, noe de klarte fint. Men kort tid etter laget var fulltallig førte en personlig feil hos de grønne til at Hasle igjen kunne ta føringen. Så var det MS sin tur til å spille fem mot tre. I forhold til forrige treningskamp var det tydelig at MS savnet skuddstyrken til Robin Johansson og Daniel Ponce. Men tre minutter før full tid fikk Patrik Molberg treff fra blålinjen, og dermed var i hvert fall halve æren reddet. At MS svidde av et par store målsjanser i sluttsekundene var nesten som seg hør og bør, i en kamp ingen av lagene egentlig fortjente å vinne.

For kommende treningskamper, følg med på treningslisten.