Sparta-MS 8-0

(1-0, 3-0, 4-0)

Oppdatert: (05.11.2011)

MS hadde mye å rette opp etter torsdagens fadese mot Rosenborg, men fikk en dårlig start på kveldens kamp da Sparta scoret på sin første målsjanse i kampen. Etter dette kom MS langt mer med i spillet, vant skuddene i første periode 10-5 og hadde flere gode muligheter til å utligne. MS åpnet også bra i den andre perioden, hvor de spilte seg til flere målsjanser i undertall. Men sarpingene ga en leksjon i effektivitet da de stakk opp til 2-0 midt i en god MS-periode. Da vertene så scoret to ganger i power play rundt halveis i kampen, var løpet i realiteten kjørt.

40 sekunder ut i tredje periode ble Kory Falite stygt taklet. Heldigvis kom han seg på bena igjen, men Jason Lawrence måtte forlate isen etter den påfølgende slåsskampen. Etter hvert økte Sparta sin ledelse først i undertall, så på straffeslag. Da gikk ting litt i oppløsning for MS, som slapp inn ytterligere to mål og igjen måtte gå mål- og poengløse av banen. Man kan vel trygt si at landskamppausen startet noen dager for sent sett fra MS sitt ståsted. Men tross et nytt stygt tap i kveld, så det ut til at gutta kom på is med en bedre innstilling enn i forrige kamp. Spillerne jobbet og slet kampen gjennom, selv om de dessverre fikk dårlig uttelling for strevet.

Nå blir det som nevnt noen dager kampopphold, og MS har nok av detaljer å jobbe med i denne perioden. Samtidig blir det godt med en pause etter en tung periode med mye skader og sykdom i laget. Neste kamp spilles mot Stavanger Oilers i Manglerudhallen 15. november.