MS-Stavanger Oilers 3-6

(0-2, 2-2, 1-2)

Oppdatert: (15.11.2011)

MS hadde to stygge resultater bak seg før pausen i seriespillet, og det var en ny vanskelig oppgave som ventet i kveld. Stavanger Oilers har valset over det meste av motstand så langt i serien. Gjestene kom da også best i gang, og ledet oppskriftsmessig 2-0 etter den første perioden. Oilers økte sin ledelse få sekunder ut i andre periode, men MS kom etter hvert langt bedre med i spillet. Halvannet minutt ut i midtperioden ble Espen Salo liggende etter en stygg takling, men dommeren blåste ikke av spillet. Christoffer Hansson kom brått gjennom på en kontring, og reduserte til 1-3 før Salo måtte hinke av banen.

MS hadde etter hvert flere gode scoringsmuligheter, men som så ofte før er motstanderen mer effektiv. Oilers økte sin ledelse etter snaue kvarteret, før MS omsider fikk uttelling i power play ved Fredrik Løvdahl halvminuttet før siste pause. Midtveis i tredje periode punkterte Oilers kampen, men MS ga aldri opp håpet om et mirakel. Innsatsen var av et helt annet kaliber enn i forrige hjemmekamp mot Rosenborg. Kory Falite reduserte etter hvert til 3-5 i et nytt power play, men nærmere poeng kom man ikke denne kvelden. Da MS trakk målvakten ut på slutten av kampen gikk det som det ofte gjør, gjestene satte den siste spikeren i kista med en ny scoring.

Resultatmessig var dette et langt steg fremover fra de forrige kampene, selv om det fortsatt er mange ting å rette på. Laget skal ha ros for å ha stått på til siste slutt, og det var viktig å få en slutt på måltørken. Uken fortsetter med flere tøffe kamper, på torsdag kommer Lørenskog på besøk til Manglerudhallen.

Foto ingress: Sofie Kitterød