MS-Lørenskog 2-4

(0-2, 0-0, 2-2)

Oppdatert: (17.11.2011)

MS kom relativt svakt igang i kveldens kamp, vi fikk se en tam førsteperiode der lite tydet på at man kjempet om poeng. Lørenskog fikk gå til første pause med ledelse 2-0 etter to alt for enkle scoringer. MS på sin side produserte kun to skudd på mål i den første perioden. Andre periode ble betydelig jevnere og bedre sett med MS-øyne. Denne perioden endte målløst, selv om MS hadde et par gode muligheter til å spille seg inn i matchen igjen.

Snaue fem minutter ut i tredje periode gikk Lørenskog opp til 3-0, og kampen virket avgjort. Men MS ble kvikkere i beina utover i kampen, og drøyt halveis i tredje periode fikk de endelig uttelling. Christoffer Heiberg klinket til fra blå i power play, og reduserte til 1-3. Et par minutter senere satte Mats Knutsen inn pucken fra skrått hold, og det var plutselig nerve i kampen igjen. Dessverre varte den spenningen bare noen få sekunder, før Lørenskog slo tilbake og økte til 4-2. Nærmere poeng kom ikke MS, som likevel viste fremgang etter en svak start på kampen.

Dessverre for MS vant både Rosenborg og Stjernen sine kamper i kveld, MS befinner seg dermed under den magiske sluttspillstreken. Første mulighet til å rette på det kommer på lørdag, da MS-gutta reiser til Lillehammer.