MS-VIF 2-5

(1-3, 0-2, 1-0)

Oppdatert: (26.11.2011)

MS har ikke vunnet siden slutten av oktober, og i kveld sto en ny vanskelig oppgave for tur. VIF stilte med få spillere, men hadde likevel god kontroll på MS i den første perioden. MS prøvde å flytte opp spillet, men VIF var effektive på kontringer. En tidlig scoring fra gjestene ble fulgt opp av en til i undertall. Etter snaue kvarteret var det hjemmelagets tur, Martin Hansen lempet inn pucken fra blå i overtall. Dessverre kom VIF gjennom på en enkel kontring i periodens sluttsekunder, og MS lå under 1-3 til første pause.

Kun halvannet minutt ut i andre periode økte gjestene igjen, og ytterligere en gang etter 13 minutters spill. Først i tredje periode våknet MS litt til liv igjen, og viste en beundringsverdig innsats under vanskelige omstendigheter. Drøye to minutter ut i perioden fikk MS endelig uttelling for strevet da Fredrik Løvdahl overlistet DesRochers. MS skapte flere målsjanser utover i perioden, og kunne med litt hell ha bragt ny spenning inn i kampen. Men laget kom ikke nærmere en ny redusering enn da Jason Lawrence fikk et nytt treff i stolpen. Den tredje perioden reddet likevel på mange måter inntrykket av denne kampen for MS sin del.

Neste kamp spilles mot Storhamar i Hamar OL-amfi torsdag 1. desember.