MS-Storhamar 1-2

(0-1, 1-1, 0-0)

Oppdatert: (12.1.2012)

MS sliter med en lang skadeliste om dagen, men har likevel kommet relativt godt fra de siste kampene. Søndagens kamp på Jordal ble som ventet dominert av VIF, men MS var lenge godt med på notene og ledet 2-1 et stykke ut i andre periode. VIF snudde etter hvert kampen til seier 5-3. MS-målene ble scoret av Eirik Edstrøm, Per Kristian Person og Martin Ytterstad. Steffen Søberg sto en god kamp mellom stengene, det gjorde han også i kveldens oppgjør mot Storhamar. Denne kampen ble preget av de mange skadene hos begge lag, men MS viste igjen en imponerende guts og vilje og hang med til siste slutt mot antatt bedre motstand.

Storhamar ledet 1-0 etter første periode, før MS slo tilbake tidlig i den andre i spill 5 mot 3. Christian Thinn gjorde et vellykket comeback i MS-trøya i kveld, og var sistemann på pucken ved utligningsmålet. Utover i denne perioden hadde MS vel så mange og store målsjanser som gjestene. Ved en anledning til var pucken også over mållinjen bak Storhamars målvakt, men dommeren hadde allerede blåst. Isteden ble det Storhamar som kunne sette den etter hvert avgjørende scoringen drøye minuttet før siste pause.

Tredje periode ble målløs, men MS var med i kampen til sirenen gikk. Dessverre holdt det ikke til poeng i dag heller, men et verdig forsøk var det denne gangen også. De unge spillerne får stadig større ansvar lagt på sine skuldre, og de mestrer det etter omstendighetene meget godt. På lørdag reiser MS til Askerhallen for å møte bunnlaget Frisk, som har fått fart på seg den siste tiden og knappet inn forspranget til 6 poeng. MS og Frisk møtes en gang til senere i vinter, så MS trenger poeng på lørdag for å holde Askergutta på betryggende avstand.