MS-Rosenborg 3-5

(1-2, 1-1, 1-2)

Oppdatert: (19.1.2012)

Vi fikk se et relativt jevnt og tidvis underholdende oppgjør mellom MS og Rosenborg i Manglerudhallen i kveld. Gjestene kom best i gang, og tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 i power play. Men MS slo tilbake, Martin Hansen kom plutselig alene gjennom og satte utligningsmålet i undertall. Men før første periode var omme hadde Rosenborg igjen tatt ledelsen etter en ny scoring i overtall.

Snaue kvarteret ut i andre periode skapte MS balanse i regnskapet igjen, denne gangen var det Christian Thinn som kom alene gjennom etter en pasning fra Martin Hansen. Disse to fant hverandre godt i kveldens kamp, og skapte flere farlige kontringsmuligheter. Dette har vært mangelvare tidligere i sesongen. Gleden ble dog kortvarig for MS, bare minuttet etterpå var gjestene igjen i føring.

Da Rosenborg stakk opp til 4-2 i undertall med seks og et halvt minutt igjen på klokka virket kampen kjørt. Men MS hadde ikke gitt seg enda, og i sluttminuttene fikk de en ny mulighet i overtall. Med målvakten ute og 6 mot 4 utespillere på isen, trillet pucken forbi de fleste inkludert Rosenborgs målvakt. Martin Ytterstad var sistemann på pucken. Med halvannet minutt igjen var det ny spenning i kampen, men Rosenborg fikk til slutt satt den siste og avgjørende pucken i det tomme MS-målet.

MS har vist spillemessig fremgang de siste kampene, spesielt har Christian Thinn vært en fin tilvekst med scoring i tre strake kamper. Likevel manglet det lille ekstra hos et MS-lag som fortsatt er rammet av skader. I kveld var spillerne også til tider frustrert over tilsynelatende noe inkonsekvent dømming. Talentfulle Magnus Fischer havnet gjentatte ganger i utvisningsboksen, men fikk selv hard medfart uten at dommeren reagerte. Men totalt sett var Rosenborg det beste laget i kveld, og fikk med seg en knepen seier fra dette oppgjøret.

Neste kamp for MS spilles i Sparta Amfi førstkommende lørdag.