MS-Lørenskog 2-5

(1-2, 0-2, 1-1)

Oppdatert: (28.1.2012)

En ny tøff kamp sto på programmet for MS i kveld, denne gangen mot Lørenskog. Første periode var overraskende jevn spillemessig, men Lørenskog var mest effektive. Først fikk Nicolai Bryhnisveen trille rundt med hele MS-forsvaret og sette 1-0. Deretter økte gjestene med en heldig scoring etter at pucken datt ned på køllebladet til Laumann Ylven. MS var likevel som nevnt bra med i kampen i første periode, og etter hvert  kom uttellingen. Robin Johansson spilte sin første kamp i MS-trøya, og gjorde en lovende debut. 11 og et halvt minutt ut i perioden feide han inn reduseringsmålet med et dekket skudd fra skrått hold. Bare halvminuttet før pause hadde MS et stolpeskudd med påfølgende kjempesjanse, men pucken ville ikke i mål.

Utover i andre og tredje periode ble nivåforskjellen mellom lagene gradvis mer synlig. Oppgaven ble heller ikke enklere av de mange utvisningene MS måtte sone. Lørenskog økte to ganger i midtperioden, den ene gangen fikk den gamle MS-veteranen Marius Trygg stå mutters alene foran Søberg og leke seg med pucken. Midtveis i tredje periode viste nok en gammel MS-spiller seg frem, kveldens siste Lørenskogmål var signert Mats Frøshaug. Selv om MS stort sett hadde nok med å forsvare seg i de to siste periodene, var det også noen lysglimt å spore. Fire minutter før full tid reduserte Christian Thinn med et kanonskudd, etter godt samspill med Johansson og Ytterstad. Målet ga MS en liten vitamininnsprøytning, men for sent til å pynte ytterligere på resultatet. 2-5 er likevel ikke noe å skamme seg over mot et lag som lever i en helt annen verden når det gjelder spillerbudsjetter.

Kommende uke reiser MS til et nytt møte med Lillehammer i Kristins Hall.