Helt til finalen i Sweden Hockey Trophy

Manglerud Star U18-juniorer slo godt fra seg i junior elite-turnering i Sverige.

Oppdatert: (27.8.2012)

I helgen deltok U18-laget i storturneringen J18 Junior Elit i Sverige med mange junior-elitelag fra Stockholm og andre kjente gode klubber i Sverige. Utfordringer og stor spenning ventet laget allerede nå 24.-26. august.

Grunnspill

Fredag: Vår gutter åpnet mot Nacka HK allerede fredag formiddag. En jevnspilt kamp hvor Manglerud Star er spillemessig førende. Uheldig mål i mot med pucken innom noen skøyter foran keeper vipper kampen til fordel Nacka. Surt tap, men skjerper vel troppen.

Neste kamp er også mot et godt Stockholmslag, Enköping SK. MS-gutta måtte ha poeng for å nå bedre seeding før sluttspillet. Laget innfrir stort. Holder nullen bakover og feier inn hele 6 mål mot et meget godt svensk lag. Kanonkamp! Manglerudgutta er klart på gang.

Lørdag: Med ett poeng mot Skåre BK vil man være klar og få enklere reise i sluttspillet. MS får det tøft ved å havne bakpå med 0-1 etter bare 1 minutt. Denne kampen er det MS som kjører, men først etter hele 10 minutter inn i 2.periode kommer den befriende og særlig fortjente utligningen til 1-1. MS pynter på resultatet til 2-1 i tomt bur på slutten.

Veldig fortjent og Manglerud Star er klar for sluttspill som toppseedet lag.

Sluttspill:

Mangleruds juniorer møter her de to lavest rangerte lagene fra gruppe 1.

Første hinder skulle bli Norges Toppidretts Gymnas lag fra Asker. Vi får turneringens største seier hvor det er MS som byr på underholdningen med hele 9-0. Ingen snakk om den saken.

Med den målforskjellen i beholdningen holder det med seier over Lørenskog for å nå finalen. Full kontroll i denne kampen også med 6-2 i protokollen og Manglerud Star er klar for finalen.

Finalen:

Et nytt godt Stockholmslag, Flemingsbergs IK, møter juniorene fra Talentfabrikken i Oslo til finalespill. Etter en godt gjennomført turnering var det noe stivt over laget i 1.periode. Dette straffer seg veldig og det står hele 0-5 til pause. Manglerud Star gjør opp status i garderoben og kommer godt tilbake og vinner siste periode 3-2. Kampen ender med tap 3-7 og MS' juniorer havner på 2. plass i turneringen.

Det er likevel absolutt ingen grunn til ikke å være fornøyd med denne helgen.
Cupen ga svar; Trenernae Jarl Eriksen og Bjørn Danielsen har mye bra materiale å jobbe med fremover!