MS-Lillehammer NTG To 4-4 (2-2) (0-0) (2-2)

Det ene poenget glapp for MS i sluttminuttene.

Oppdatert: (27.9.2006)

Igjen fikk vi se en variabel forestilling av hjemmelaget. MS sliter med skader på backsiden, og ble til tider presset bakover i første periode. Samtidig var laget småfarlige på kontringer, og det sto 2-2 til første pause. I andre periode var de grønne noe mer på hugget, men uten å klare å overliste det tidligere MS-talentet André Lysenstøen i Lillehammermålet. Tidlig i den tredje perioden brant Mats Papista et straffeslag for MS, men bare sekunder senere var Mika Tasala på ferde og sendte laget i føring. Da Mats Wikstrand så økte til 4-2 tolv minutter ut i perioden, så det ut til at MS skulle få med seg begge poengene, dog uten å imponere.

Dessverre glapp konsentrasjonen like etterpå, og Lillehammer reduserte. I sluttminuttene pådro MS seg avgjørende utvisninger, og med Lysenstøen i boksen stjal gjestene med seg det ene poenget. Etter spill og sjanser var det ikke stort å si på det, Lillehammer vant også skuddstatistikken med 38-24.

Likevel noe bittert for MS når det ene poenget glipper med mindre enn halvannet minutt igjen på klokka.