MS-Sparta To 7-2 (3-0) (1-0) (3-2)

MS vant komfortabelt over Spartas andrelag.

Ved LS
Oppdatert: (19.9.2006)

MS hadde før kveldens kamp hatt større problemer med andrelagene enn med klubber som Gjøvik og Grüner i treningskamper. Men i kveld ble det endelig en seier mot UPC-reserver. Det var dog sarpingene som startet kampen best, de hadde tidlig flere muligheter til å ta ledelsen uten å lykkes. Isteden ble det MS som kom i føring da Peter Andersen gjorde en kjapp vending foran Spartaburet etter snaue ni minutters spill. Men laget fikk ikke noe skikkelig flyt over spillet før i periodens sluttminutter. Da utnyttet de to Spartautvisninger til å øke sin ledelse. Først et skudd fra blå ved Lars Jøran Anderson. Deretter et pent angrep av Philip Jäger og Tom Hammerstad, der sistnevnte bare kunne skyve pucken bak en utspilt målvakt.

Andre periode ble ikke preget av finspill fra noen av lagene. MS slapp Sparta gjennom på kontringer litt for ofte, uten at det fikk noen følger i denne perioden. Periodens eneste scoring kom isteden da Tom Hammerstad fyrte av et skudd som trillet inn bak en målvakt som trodde han hadde kontroll. I starten av tredje periode måtte et halvsovende MS-lag få to reduseringer mot seg før de våknet fra dvalen. MS slo kontra med et flott angrep der Christopher Sunebäck balanserende på ett ben lurte målvakten. Peter Andersen økte ledelsen i spill 5 mot 3, før Lars Jøran Anderson fastsatte sluttresultatet til 7-2 under en avventende utvisning. Totalt sett en variabel forestilling av de grønne, selv om vi fikk se enkelte fine detaljer.

MS avslutter treningskampene borte mot Stjernen 2 på torsdag, før seriestart mot Grüner førstkommende lørdag.