Skien-MS 0-6

(0-1, 0-3, 0-2)

Oppdatert: (22.9.2013)

Endelig var det duket for sesongstart for våre iskrigere, det første besøket gikk til Skien Ishall. Skien er ikke blant favorittene i årets serie, men var forsterket med flere Tønsbergspillere og ga ingenting ved dørene innledningsvis. MS lyktes ikke helt med å etablere seg i hjemmelagets sone i første periode, og slapp dessuten vertene til på en del kontringsmuligheter. Det var imidlertid MS som kontret inn periodens eneste mål ved Raymond Bamberg.

Også i andre periode gikk hjemmelaget respektløst til verks, og hadde flere gode utligningsmuligheter. Først da MS-kaptein Niklas Wiklund satte inn 2-0 i et power play rundt midtveis, tok de retrogrønne ordentlig grep om kampen. Kjetil Martinsen klinket inn 3-0, før Preben Eide økte til 4-0 få minutter før siste pause. Eide scoret ett mål til i tredje periode, etter småpent forarbeid av Per Kristian Person. Men kveldens vakreste scoring sto  Victor Lindén og rekkekameratene for da de lekte seg gjennom med lekre direktepass før Lindén fastsatte sluttresultatet til 6-0 i grønn favør.

Nettopp rekken med Lindén, Bamberg og Martinsen sto for mye av den offensive slagstyrken i kveld, og var involvert i fire av scoringene. MS hadde også en viktig bakerste skanse i Victor Tisell. Han leverte flere avgjørende redninger spesielt i første halvdel av kampen, da ting fort kunne utviklet seg i en annen retning. Resultatmessig kan MS si seg godt fornøyd med kampen, men mange ting må forbedres før Kongsvinger kommer på besøk til Manglerudhallen på onsdag.