Comet-MS 1-3

(0-1, 0-1, 1-1)

Oppdatert: (29.9.2013)

Kveldens oppgjør mellom MS og Comet i Halden hadde allerede utpekt seg på forhånd som en toppkamp, og det var MS som kom best i gang. I en relativt jevnspilt første periode scoret Michael Stenersen det eneste målet mot gamle lagkamerater i Comet. Midtveis i perioden sendte han de knallgule foran i målprotokollen med et meget velplassert skudd.

I midtperioden sto kampen lenge og vippet, men MS fikk et lite pusterom tre minutter før siste pause. Fredrik Rålm fant Per Kristian Person med et tversoverpass, Person kvitterte med å måke inn 2-0 med nok et velplassert skudd fra de gulkledte. En mindre gledelig begivenhet for MS fant sted da Preben Eide fikk en puck i ansiktet og måtte fraktes til sykehus.

Ett minutt ut i tredje periode var det hjemvendte Christer Simonsens tur til å rammes av uflaks. Han fikk en stygg smell mot hodet og måtte fraktes ut på båre. Heldigvis ser det ut til å gå etter omstendighetene bra med begge våre skadde spillere. De to guttas sorti så likevel ut til å prege laget i etterkant, og Comet så sin sjanse til å kjempe seg inn i kampen igjen. Etter å først ha fått en scoring annullert for offside i målgården, skapte de fornyet spenning med sin redusering åtte minutter før full tid.

Vi kan vanskelig påstå at MS hadde full kontroll i sluttminuttene denne gangen, men da det røynet på som verst sto igjen Victor Tisell frem som en matchvinnende målvakt. Spenningen holdt seg godt inn i siste minutt. Akkurat da Murphys lov var i ferd med å gjøre seg gjeldende med skader og glipptak, kom vår egen Murphy alene gjennom på en kontring. Muligheten alene med keeper lot ikke Kyle gå fra seg, han feide inn det befriende 3-1-målet med kun 44 sekunder igjen på klokka.

Med tre strake seire har MS fått en meget god start på sesongen, og vist at de er i rute i forhold til tetkampen i 1. divisjon. Samtidig er det mye å gå på, og moroa har knapt begynt. Førstkommende onsdag reiser MS til Furuset Forum og sesongens første lokalderby.