Furuset-MS 1-10

(0-5, 0-4, 1-1)

Oppdatert: (02.10.2013)

Det var duket for sesongens første ulvejakt, og MS brukte ikke mange minuttene på å felle ulvene fra Groruddalen i kveld. Første periode var lekestue fra ende til annen, og klasseforskjellen mellom lagene var stor. MS var meget effektive i perioden, og scoret hele fem ganger i løpet av de første 18 minuttene. I andre periode brukte man litt lengre tid på å komme i gang, men etter hvert ble det ytterligere fire scoringer før den siste pausen.

I tredje periode falt kvaliteten på spillet betraktelig, MS så ut til å være fornøyd etter å ha lagt på til tosifret ledelse tidlig i perioden. Furuset reduserte noen minutter senere, men var selvsagt aldri i nærheten av noe mer enn en periodeseier. Den siste perioden endte 1-1, noe vi lett tilgir de grønne etter finspillet de tidvis presterte i de to første. MS fordeler mål og assister på mange spillere, og viser en fin bredde i laget denne sesongen. Spillerne jobber også godt bakover, og det var gledelig å se Christer Simonsen tilbake i godt slag etter smellen mot Comet.

Til helgen reiser MS til Bergen for årets første dobbeltkamp. Bedre motstand må forventes der, og det er meget positivt for MS å gå inn i de kampene med full pott og tabelltopp.