Dobbeltseier i Bergen

Bergen-MS 3-6 og 0-8

Oppdatert: (06.10.2013)

MS kom godt i gang i første kamp i Badekaret i Bergen, og ledet 2-0 etter første periode, scoringer ved Victor Lindén og Remo Nicolaisen. MS dominerte stort i denne perioden, men kampen jevnet seg mer ut etter hvert. Åtte minutter ut i andre periode skapte vertene spenning med sin redusering til 1-2. Men MS slo tilbake med to kjappe scoringer av Kyle Murphy og Thomas Jordhøy. I tredje periode scoret hjemmelaget to ganger, men MS svarte begge ganger med scoringer av henholdsvis Michael Stenersen og Victor Lindén. Dermed seier 6-3 til MS i det første oppgjøret, der MS hele veien scoret på psykologisk gunstige tidspunkt.

Også i søndagens kamp tok MS initiativet fra start, og denne gangen hadde de ikke tenkt å la hjemmelaget komme inn igjen i kampen. Oppgjøret ble etter hvert kattens lek med musen. Kyle Murphy, Michael Stenersen og Raymond Bamberg scoret to mål hver, i tillegg kom Thomas Jordhøy og Kjetil Martinsen på scoringslisten. MS leverer to solide resultater mot en ny antatt brukbar motstander, og holder dermed stand på toppen av tabellen.

MS sin 10-1-seier over Furuset kommer heller ikke i noe dårligere lys når vi ser at Comet tapte 1-2 på straffer i Forum nå i helgen. For MS gjelder det nå å holde fokus oppe i hver eneste kamp, etter at laget har fått en meget god start på sesongen. Onsdag kommer Grüner på besøk til Manglerudhallen, et lag vi ofte sliter med og som var en hårsbredd fra poeng mot Ringerike i lørdagens oppgjør.