Ringerike-MS 4-3

(1-1, 3-2, 0-0)

Oppdatert: (23.10.2013)

Etter ni strake seire gikk MS på sitt første nederlag i sesongen på bortebane mot Ringerike. Det var vertene som kom best i gang i en jevnspilt første periode og tok en tidlig ledelse i Ringerike Ishall. MS kom tilbake og utlignet til 1-1 etter et skudd av Mikael Olofsson fra blålinjen. Mot slutten av perioden fikk MS et par power play, og spilte seg til noen gode scoringsmuligheter uten at det ble flere nettkjenninger før pause.

I andre periode fikk MS derimot en pangstart. Allerede etter 23 sekunder tok MS ledelsen etter fint samspill mellom Thomas Jordhøy, Kyle Murphy og Michael Stenersen. Seks minutter senere snappet Jordhøy opp et sleivpass fra Ringerike og fikset tomålsledelse til MS med et velplassert skudd. Kanskje fortalte underbevisstheten MS-spillerne at det skulle gå lett derfra, og kanskje ble gutta en liten tanke breiale i de kommende minuttene. For hjemmelaget hadde på ingen måte gitt opp kampen, og etter en time-out våknet panterne til liv. I løpet av under fire minutter scoret de tre ganger, hvorav to i power play. Da hadde Victor Tisell stått kald lenge, etter å ikke ha fått et eneste skudd på seg i første halvdel av perioden.

Vi hadde likevel godt håp før tredje og siste periode, og denne ble da også totalt dominert av MS. Det ville seg imidlertid ikke denne kvelden, Ringerike kjempet som løver og forsvarte seg meget godt. Håpet om poeng levde for MS helt til sluttsekundet, men hjemmelaget kunne til slutt juble for en seier som ut fra innsatsvilje var fortjent. MS vant skuddene klart, og kampen kunne like gjerne vippet andre veien. MS gjorde ingen dårlig kamp, og kjempet til fløyta gikk. Men i kveld måtte de rett og slett gi tapt for en motstander som ville enda mer.

MS leder fortsatt tabellen klart etter at Kongsvinger gikk på et overraskende nederlag i Skien. Og allerede på søndag har MS muligheten til å hevne høstens første tap når Narvik kommer på besøk til Manglerudhallen.