MS-Moss 5-0

(3-0, 1-0, 1-0)

Oppdatert: (03.11.2013)

MS la grunnlaget for en ny seier i første periode av kveldens oppgjør mot Kråkene fra Moss. Riktignok tok det noen minutter før det løsnet, men drøye tolv minutter ut i perioden kom Mats Henriksen alene gjennom og sendte MS i føring. Før perioden var omme hadde MS lagt på til 3-0, begge gangene var Thomas Jordhøy sistemann på pucken. En gang gikk han kjøkkenveien, en gang satte han en retur bak Kråkenes målvakt.

Andre periode ble en spillemessig nedtur, der MS pådro seg en del utvisninger og dermed ikke fikk til like mye offensivt. Først i sluttminuttet av perioden kom de grønne til nettkjenning, Raymond Bamberg dro seg forbi målvakten og satte pucken i motsatt hjørne. I tredje periode var Kråkene på nytt under press, men igjen var Mosseporten stengt helt til sluttsekundene. Christer Simonsen fyrte av et skudd som spratt via midten av kølla til Raymond Bamberg og videre i mål. Dermed ble Bamberg i likhet med Thomas Jordhøy tomålsscorer i kveld.

Vi kan konstatere at MS igjen tar tre poeng uten storspill, i en kamp de stort sett har kontroll på det meste av veien. For femte gang denne sesongen holder laget nullen, tross en del spill i undertall. Bak oss på tabellen begynner Kongsvinger å fremstå som sterkeste konkurrent, fulgt av Ringerike og Comet. Mye tyder på at det er disse lagene som vil gjøre opp om plassene i kvaliken. Nå tar serien ti dagers pause for MS sin del, men i mellomtiden kan vi glede oss til jubileumskampen mot VIF i Manglerudhallen 10. november.