Kråkene-MS 2-4

(2-0, 0-1, 0-3)

Oppdatert: (13.11.2013)

MS var store favoritter foran kveldens bortekamp mot Kråkene, men var nær ved å gå på en real kråkesmell. MS har i mange kamper denne sesongen lagt seg akkurat på det nivået som har vært nødvendig, men i kveld undervurderte man muligens det nivået. Første periode ble en særdeles trist affære, der et effektivt og heldig hjemmelag gikk opp i 2-0. Og den ledelsen kunne faktisk ha vært enda større.

I andre periode forsto MS alvoret, og kjørte opp tempoet betraktelig. Scoringene lot likevel vente på seg, men midtveis i kampen reduserte Michael Stenersen med et velplassert direkteskudd etter pasning fra Fredrik Rålm. Fint spill fra MS ved den anledningen, men det ble med den ene reduseringen i midtperioden. MS spilte likevel med betydelig høyere intensitet i denne perioden, og vi begynte å føle at poengene tross alt var innen rekkevidde.

I tredje periode spilte MS igjen noe mer nervøst og oppjaget, samtidig som slitne kråker kjempet med nebb og klør. 11 minutter ut i perioden kom endelig utligningen vi ventet på. En puck fra Michael Stenersen gikk via en mossekølle og rett på bladet til Kyle Murphy, som vippet inn 2-2. Nok en gang var Murphy på rett plass i en avgjørende situasjon. Mot slutten av kampen øynet hjemmelaget poeng, men MS ville det annerledes.

Med tre minutter igjen på klokka satte Niklas Wiklund pucken inn fra en mølje foran mål, etter et fint raid av Raymond Bamberg. MS var i ledelsen for første gang, og plutselig føltes sluttminuttene lange. Men halvannet minutt før slutt var Bamberg på farten igjen, denne gangen spilte han frem Kjetil Martinsen som fikk sette den befriende fjerde pucken bak Kråkenes meget gode målvakt. Dermed ble det tre poeng til MS, men ingen tvil om at de satt langt inne i kveld. I denne kampen er det lett å ha sympati for Kråkene, som kjempet heroisk og mistet alt helt på slutten. For MS sin del er det enda en påminnelse om at ingen poeng kommer gratis denne sesongen.

I neste kamp venter et nytt borteoppgjør mot Ringerike. Her er det absolutt ingen grunn til å ta lett på oppgaven, siden nettopp Ringerike er de eneste som har beseiret oss denne sesongen. I kveld tok de en ny skalp mot Kongsvinger, og er i høyeste grad med i kampen om en kvalikplass.