MS-H/L 10-1

(2-0, 3-1, 5-0)

Oppdatert: (04.12.2013)

Kveldens kamp mellom MS og Hasle/Løren ble aldri spennende, til det var MS for spillemessig overlegne. Selv om det begynner å bli en del skader i troppen, var poengene aldri truet i denne kampen. MS tok en tidlig ledelse ved Kjetil Martinsen, før Victor Lindén fulgte opp på et fint raid kvarteret senere. I andre periode scoret MS to tidlige mål ved Mats Henriksen og Kjetil Martinsen. H/L reduserte like etterpå, men var aldri i nærheten av å skape nerve i oppgjøret. MS økte til 5-1 ved Niklas Wiklund sent i andre periode, før Thomas Jordhøy la på til 6-1 like etter pause.

Men det var først noen minutter ut i den tredje perioden at det virkelig ble fart i de gulgrønne. Christer Simonsen økte først på et frekt soloraid, før Michael Stenersen og Victor Lindén fulgte opp med hver sin scoring. Disse tre målene kom i løpet av en periode på bare 45 sekunder. Mot slutten av oppgjøret mente dommeren at Mats Waltin demonstrerte noe helt annet enn gode daglige vaner, han ble dermed sendt i garderoben. Men MS fullførte likevel oppgjøret med stil, og Victor Lindén avsluttet kvelden med å bli tremålsscorer i undertall. Forøvrig også en scoring MS sin ikke spesielt travle målvakt var involvert i.

MS sliter som nevnt med en del skader om dagen, i kveld var det Andreas Paulsen Aas som måtte forlate banen med ambulanse etter en takling mot hodet. Men så langt er ikke skadesituasjonen synlig på resultatene. MS topper tabellen suverent med fire kamper igjen å spille før jul. Til helgen går ferden til Stavanger, der det skal spilles dobbeltkamp mot Viking.