Dobbeltseier i Stavanger

Viking-MS 2-5 og 2-8.

Oppdatert: (08.12.2013)

MS fikk ingen god start på helgen da flyet til Stavanger ble kansellert. Omsider kom man seg av gårde med et senere fly, og flere timer forsinket kom den første bortekampen mot Viking i gang i DNB arena. Også spillemessig brukte MS lang tid på å komme i gang. Godt over halveis i kampen tok hjemmelaget ledelsen, heldigvis svarte MS raskt og utlignet ved Victor Lindén. Først med drøye to minutter igjen av andre periode tok MS føringen ved Fredrik Rålm.

I tredje periode tok omsider MS kommandoen, og økte ledelsen etter halvminuttet ved Thomas Jordhøy. Tre minutter senere la Kyle Murphy på til 4-1. Viking reduserte like etterpå, men Victor Lindén punkterte kampen med sin andre scoring for kvelden etter drøyt halvspilt periode. Dermed ble det tre poeng etter en litt treg start på både flyavganger og spillet på isen lørdag.

Dagen etter fikk MS en langt bedre oppladning, og det viste seg også i resultatene i begynnelsen av kampen. Søndag ble det hele fem MS-scoringer i første periode. Målene ble kreditert Niklas Wiklund, Michael Stenersen, Mikael Olofsson, Thomas Jordhøy og Kyle Murphy. I andre periode ble det med en sen scoring av Michael Stenersen. I tredje periode noterte hjemmelaget to tidlige trøstemål, før MS avsluttet med nettkjenninger av Eirik Edstrøm og Christer Simonsen.

MS fikk dermed med seg full pott med seks poeng fra helgens kamper. Ytterligere to bortekamper gjenstår før jul, den første mot Nes på onsdag.