Nes-MS 1-4

(1-2, 0-2, 0-0)

Oppdatert: (11.12.2013)

Nes ga MS kamp nesten til døra sist lagene møttes, og er ikke alltid blant de enkleste lag å møte. Men i kveld kom MS klart best i gang, og dominerte stort i den første perioden. Markus Bilstad Pedersen og Thomas Jordhøy scoret hvert sitt mål for de grønne, før en kjapp kontring av hjemmelaget mot slutten av perioden ga 1-2 og fornyet spenning i kampen.

I andre periode ble det mye frem og tilbake, men MS fikk også her en god start og to tidlige scoringer. Begge ganger var det Thomas Jordhøy som satte pucken i mål etter velplasserte styringer. Jordhøy hadde dermed scoret hattrick før 25 minutter var spilt av kampen. Flere mål ble det faktisk ikke denne kvelden, men det var aldri noen stor tvil om hvor poengene ville havne.

Nå gjenstår kun en bortekamp før jul, lørdag spilles toppkampen mot Kongsvinger. Forspranget ned til andreplassen er nå på utrolige 19 poeng, men Kongsvinger har tre kamper mindre spilt. Med nyåpnet storstue vil nok hjemmelaget gjøre alt de kan for å skape noe som kan ligne spenning i toppen av serien før juleferien. Det settes opp supporterbuss til denne kampen, gå inn på Green Armys facebooksider for mer informasjon.