MS-Furuset 3-0

(1-0, 2-0, 0-0)

Oppdatert: (08.1.2014)

Etter helgens tap mot Hasle fant MS igjen seiersresepten hjemme mot Furuset. Noen stor kamp ble det aldri, men noen glimt av pent spill ble vi likevel vitne til. Jonas Moen satte kveldens første scoring etter vakkert samspill med Victor Lindén og Fredrik Rålm. Da var kampen snaue ni minutter gammel. Neste høydepunkt måtte vi vente på til nærmere halvspilt kamp, da Victor Lindén klinket til og gjorde 2-0 med en virkelig fulltreffer opp i krysset. Mot slutten av andre periode snurret Eirik Edstrøm rundt og vispet inn 3-0 til MS etter en retur.

Tredje periode ble ikke mye å rope hurra for, den endte da også målløst. Det var noe tamt over begge lagene i dag, og selv utvisningsboksen ble stående tom mesteparten av kvelden. Men MS snudde i hvert fall trenden fra forrige kamp, og tok sine tre første poeng i hockeyåret 2014. Laget bærer preg av å ha en stor ledelse på tabellen, og det merkes at to flittige poengplukkere som Raymond Bamberg og nå også Kjetil Martinsen er ute med skade. Kanskje er det ikke ugunstig at det nå venter en to ukers pause før neste hjemmekamp mot Kongsvinger.