MS-Bergen 8-3

(3-0, 2-1, 3-2)

Oppdatert: (02.2.2014)

MS fikk en god start på kveldens kamp mot Bergen, med tre tidlige scoringer. Kyle Murphy gikk kjøkkenveien på den første, Linus Juell lempet inn et langskudd noen minutter senere. Det tredje målet ble scoret av Raymond Bamberg, som endelig er tilbake i spill etter et langt skadefravær. Bamberg var et friskt pust i MS-trøya i kveld, og viste hvorfor han kjempet i ligaens absolutte poengtopp før skaden. Etter disse tre scoringene kom Bergen mer med i spillet, men uten å komme til nettkjenning i første periode.

Snaue fire minutter ut i andre periode kom reduseringen, men MS svarte umiddelbart med en ny scoring fra blå av Christer Simonsen. Så var det nykomlingen Robert Jernström sin tur, han sørget for at MS ledet 5-1 før kampen var halvspilt. Tidlig i tredje periode la Michael Stenersen på til 6-1, og MS slappet muligens ørlite av. Bergen reduserte to ganger, den siste på straffeslag. MS beholdt imidlertid kontrollen på kampen. Robert Jernström økte ledelsen med en ny god prestasjon, før en alltid hardtarbeidende Jonas Moen fastsatte sluttresultatet til 8-3.

MS viste gode fremganger i kveld, spesielt hva angår å omsette sjansene i mål. Robert Jernström gjorde en sterk debut i Manglerudhallen med to mål og to assist, og Raymond Bamberg hadde også fire poeng i comebacket. I kveld sto Victor Lindén over, men både han og Kjetil Martinsen er ventet tilbake i løpet av ganske kort tid. Neste kamp spilles mot Grüner i Manglerudhallen 12. februar.