MS-Grüner 6-2

(0-1, 5-1, 1-0)

Oppdatert: (12.2.2014)

MS hadde startvansker i kveldens oppgjør mot Grüner, tross tidlig MS-press var det gjestene som scoret første periodes eneste mål. Først drøye fire minutter ut i andre periode fikk MS uttelling, og det var den tidligere Grünerspilleren Robert Jernström som fikk hull på byllen i power play.  Et par minutter senere sendte Fredrik Rålm MS i ledelsen, også det i overtall.

Nå hadde MS tilsynelatende fått fart på sakene, og før perioden var halvspilt økte Kjetil Martinsen ledelsen for hjemmelaget. Grüner kjempet imidlertid videre, og skapte ny spenning med redusering til 3-2. Men MS svarte raskt, og økte igjen forspranget etter et fint samarbeid mellom Kyle Murphy og Michael Stenersen. Og da Raymond Bamberg lyktes med kveldens frekkeste soloraid, hadde MS mer eller mindre punktert kampen før tredje periode.

I den siste pausen fikk ismaskinen problemer, slik at tredje periode måtte spilles på dårlig og halvpreparert is. Fredrik Rålm scoret sitt andre mål for dagen seks minutter før full tid, og fastsatte med det sluttresultatet til 6-2. Igjen en variabel forestilling, men med kveldens seier er MS kun to poeng unna en kvalikplass med seks kamper igjen å spille. Neste motstander i Manglerudhallen er Nes, som kommer på besøk onsdag om en uke.