MS-Nes 7-1

(1-1, 3-0, 3-0)

Oppdatert: (19.2.2014)

MS fikk en litt søvnig start på kveldens kamp mot Nes, og det var gjestene som kom først i målprotokollen etter halvspilt førsteperiode. MS svarte dog kjapt ved Michael Stenersen, og det var balanse i regnskapet etter første periode. Først etter halvspilt kamp koblet MS grepet for alvor og scoret to kjappe mål. Begge ble først kreditert Michael Stenersen, noe som resulterte i grønne luer på isen. Scoringene ble senere tilkjent Mikael Olofsson og David Arvay. Kjetil Martinsen punkterte kampen med 4-1 få minutter før siste pause.

Tredje periode ble dominert totalt av MS, som slet litt med uttellingen de første minuttene. Men da Preben Eide omsider satte kveldens femte MS-scoring, ble det fart på sakene igjen. En storspillende Michael Stenersen hadde ikke sagt siste ord i kveld og scoret det sjette, før Kjetil Martinsen fastsatte sluttresultatet til 7-1 fra liggende posisjon med to og et halvt minutt igjen på klokka. En ny solid seier til MS i en kamp som etter litt startvansker bød på mye finspill. Eneste aber var at  Daniel Smestad Jensen måtte forlate isen etter en ufin takling mot hoderegionen.

Med kveldens seier mangler MS kun fem poeng på å bli seriemester, og det kan skje allerede i helgens dobbeltkamp i Narvik. MS reiser igjen oppover med en stor gruppe supportere, og helgen blir garantert en fest uansett utfall mot våre gjestfrie venner i nord.