Dobbeltseier i Narvik

Narvik-MS 3-5 og 1-2 sd.

Oppdatert: (23.2.2014)

MS fikk følge til døra i begge helgens kamper i Narvik. I lørdagens kamp tok MS tidlig ledelsen ved Kyle Murphy, men gjestene svarte med utligning tidlig i den andre perioden. Thomas Jordhøy sendte MS i ny ledelse med fire minutter igjen av den andre perioden. Seks minutter ut i tredje periode var det igjen balanse i regnskapet, og først da sju minutter gjensto av kampen tok MS igjen føringen ved Preben Eide. Raymond Bamberg doblet MS-ledelsen i spill fem mot tre, men vertskapet skapte ny spenning like etterpå. Først i sluttminuttet punkterte MS kampen for godt da Linus Juell satte 5-3 i tomt bur.

Også i søndagens oppgjør fikk MS jobbe hardt for poengene. Igjen fikk man en tidlig ledelse, Mats Henriksen sendte de grønne i føring etter halvannet minutt. Halveis i kampen kom gjestene ajour, og flere scoringer ble det utrolig nok ikke i ordinær spilletid. For første gang i sesongen skulle MS spille forlengning, og her ble det Michael Stenersen som fikk æren av å avgjøre i power play etter snaue tre minutter. MS fikk dermed fem poeng med seg fra helgens kamper, og vinner med det serien tross variabel form etter nyttår. MS har tre kamper igjen på å finstille formen før kvaliken, den neste spilles hjemme på onsdag mot Skien.

Til slutt må vi igjen takke Narvik Hockey, som igjen har vært et utmerket vertskap for våre tilreisende spillere, lagledelse og supportere.