MS U-11

Seier til MS-2003 i gruppe D i Sweden Hockey Trophy 2014!

Oppdatert: (03.3.2014)

U11 dro torsdag til Karlstad for å spille sin andre Cup i utlandet. Her skulle vi spille 8 kamper i løpet av helgen.
Vi endte med 3 tap i innledende, et tap og en seier i mellomspillet, som førte oss til D sluttspill.
Her vant vi kvartfinalen mot Kils Aik 1-0. Videre i semifinalen ventet Forshaga, hvor vi vant 3-1.

Da gjensto bare et hinder på veien for å kunne heve den største pokalen, og det var Djurgården som sto på den andre siden.
Og dette skulle vise seg å bli en litt for spennende finale vil nok mange si, men fy f så moro det var å kunne heve pokalen etter 2-1 seier i sudden mot Djurgården.

Hva som bor i disse gutta er vanskelig å beskrive, men de har hevet seg for hver kamp og spilt med hjertet utapå drakta.
Etter endt turnering og litt oppsummering, viser det seg nok en gang at trening over tid gir resultater.
De aller ivrigste legger ned mye tid i hallen, opp mot 10 timer på is i uka pluss barmark, så dette er vel fortjent.

Finaleseieren i gruppe D SHT 2014 mot Djurgården i sudden oppmuntrer til enda mer trening for å bli enda bedre.

Plassering til slutt ble nr 13 av totalt 32 lag fra Sverige, Norge, Danmark og Finland